Per a l'obtenció del Màster a Ataraxia és necessari haver obtingut la Llicenciatura (Curs Bàsic + 13 pràctiques), més la realització de 13 pràctiques supervisades de Master, la repetició del Curs Bàsic d'Ataraxia o el Màster en Recursos Naturales per a la Salut i la presentació d'una Tesi.

Aquest títol pot validar-se amb el títol MàSTER en l'OPEN UNIVERSITY OF ADVANCED SCIENCIES de FLORIDA (USA). Els alumnes que han obtingut el MàSTER en ATARAXIA estan reconeguts a la nostra pàgina web, l'Institut supervisa anualment als MàSTERS per poder reconèixer-los degudament. Aquest títol és necessari per a la formació específica de persones que desitgin convertir-se en PROFESSORS del sistema ATARAXIA. Tota persona que desitgi promocionar-se com a tal dins del nostre institut tindrà el nostre suport i col.laboració. Les diferents zones d'ensenyament ocupen el territori Europeu, Amèrica i Sud Amèrica.

Per a poder impartir els cursos d'introcucció o seminaris d'Ataraxia és necessari estar format com a profesor de grau bàsic, mitjà o superior. Els profesors de grau bàsic estàn autoritzats i acreditats per a poder impartir del primer al tercer seminari del curso del mètode Ataraxia i tallers d'experimentació. I els seus alumnes poden accedir a un certificat d'asistència per la Open University of Advanced Sciences de Florida (EEUU). Els profesors de grau superior o aquells que hagin obtingut el Doctorat poden realitzar els cursos complets del mètode Ataraxia.

L'Institut Ataraxia reconeix exclusivament la superació dels estudis dels alumn@s,reconeguent així la seva profesionalitat en el métode i capacitat. L'Institut Ataraxia no es fa càrrec de qualsevol responsabilitat derivada de l'exercici lliure de qualsevol profesió de les persones.