Llibres

Estàs aquí: Inici Publicacions Llibres

Transforma tus emociones y construye la vida que tú elijas

Es tracta d'un llibre de formació, consulta i aprenentatge on s'expliquen les enormes possibilitats que ens ofereix la naturalesa quant a aconseguir el nostre benestar. En ell, Esther Francia detalla el mètode Ataraxia amb exercicis pràctics i exemples concrets que permeten aprendre a transformar les emocions, identificar i canviar els criteris que impedeixen aquesta felicitat personal que desitgem, mitjançant els cristalls de quars i gemmes, geometria, so, color, visualitzacions creatives i teràpia regressiva.


Preu: 20€ + Despeses d'enviament.
Una vida en la Atlántida

Aquest llibre escrit per Esther Francia tracta d'experiències pròpies en Regressions i vivències que ha tingut en somnis i informacions que han experimentat altres persones sense conèixer els seus detalls i que coincidien amb els seus records, tot relacionat amb l'Atlántida.


Preu: 18€ + Despeses d'enviament.
Cambia tu vida en 24h

Esther Francia presenta el seu nou treball, una novel.la que ajuda a prendre consciència que quan alguna cosa no t'agrada és necessari cambiar-ho, anima a eliminar la por a lo desconegut i adquirir el coratge que necessites per a reconèixer qui ets en realitat i tot el que pots aconseguir. El canvi en la teva vida requereix d'un temps i dedicaciò, depèn d'un mateix distribuir les hores.


Preu: 20€ + Despeses d'enviament.
El precio del silencio

En aquest llibre s'explica la història d'una mare i una filla, que han viscut sempre sota l'ombra d'un secret, que la seva mare mai ha volgut aclarar-lo. La filla coneix a la seva mare en profunditat però és en el fatídic moment en que ella mor, quan la filla descobreix que els judicis que li retreia, en realitat eren mostres de fortalesa i valentia. També posa de manifest les horribles conseqüències de mantindre el silenci i l'efecte que produeix en el nostre cos físic.


Preu: 20€ + Despeses d'enviament.
Sintoniza con la vida

Rondalles d'inspiració i guia en el teu camí. Aquestes rondalles són una selecció de transcripcions de les paraules que els guies espirituals oferien a cada persona en les sessions de canalització de l'autora i terapeuta Esther Francia, experta en meditació, visualització i creadora del Mètode Ataraxia. Són contes plens d'amor i sensibilitat que toquen l'ànima. Adequades per a aquelles persones que necessiten sentir que no estan soles. Quan tinguis qualsevol dubte, tanca els ulls, pensa en el problema o la pregunta que t'agradaria fer i obre el llibre per la pàgina que vulguis, sense seguir un ordre. Segurament trobaràs una resposta que resolgui la teva incertesa.


Preu: 14€ + Despeses d'enviament.