Terapia

L'Institut Ataraxia es va fundar amb l'objectiu de cobrir l'ensenyament, investigació i difusió de totes les àrees del saber que estant encara en procés de ser considerades com a científiques i/o reglamentades, són no obstant això acceptades i aplicades a nivell popular, tant per la seva utilització de forma complementària en les ciències de la salut física i mental, com per la seva aportació al desenvolupament personal, psíquic i espiritual de l'ésser humà.

L'Institut Ataraxia s'inaugura l'any 2001, després d'una llarga investigació iniciada l'any 1997 a Barcelona. L'any 2006 ja és necessari més espai per donar resposta a les més de 10000 persones que han passat pel Centre i sens dubte, a la formació de professionals qualificats per a la difusió i a divulgació de la metodologia.

En aquest sentit, a través dels seus diferents departaments i de les corporacions que representa, manté comunicació amb destacades universitats, fundacions, centres d'investigació i institucions de tot el món.

L'Institut Ataraxia des de fa 13 anys, ha representat la institució més avançada i prestigiosa en els camps de les medicines complementàries i les tècniques mentals. Durant la seva trajectòria, ha format a més d'1.000 professionals en Ataraxia. Sent reconeguts tots ells per la seva qualitat humana i serietat. Gràcies a la sòlida preparació dels seus professors i d'altra banda, l'entusiasme de l'equip.

Actualment són dos les corporacions universitàries docents que admeten els nostres diplomes i convaliden els estudis de Ataraxia:

 • Open University of Advanced Sciences (Florida USA)

  University of High Studies for Excellence (Delaware USA)

També podem destacar les associacions que admeten al nostre alumnat són les següents:

 • Asociació Europea d'Ataraxia. Espanya.

  Asociació Nacional de Medicina Cuántica, Neurociencias y Bioenergética, España

  Asociació Nacional d'Especialistes en Noves Professions, Espanya.

  National Association of Alternative Medicines, USA

  Association for Transpersonal Psychology, USA

Els èxits obtinguts pels professionals paramédics i els parapsicólegs en els seus tractaments no agressius, són evidents, per això mèdics, psicòlegs, A.T.S., i altres treballadors de la salut vénen incorporant aquestes tecnologies anomenades "Tècniques Sanitàries Alternatives" als seus mètodes de treball. Els estudiants d'altres països, hauran de sotmetre's a les normatives que regeixin en cadascun d'ells.