Transforma les teves emocions i construeix la vida que tu escullis

Esther Francia, Directora Instituto Ataraxia

Equip Humà

El nostre equip està format per professionals d'Ataraxia, altament qualificats i en contínua formació per poder oferir el millor d'ells a totes les persones. Tot això és possible, tenint com a base per portar endavant el nostre projecte d'ajudar, la humilitat, respecte, lliurament i compromís.

Llegir Més

Curs Universitari

Matricula't en el nostre curs Psicoterapia Transpersonal Ataraxia i obtingues el teu master per complementar la teva formació com psicoterapeuta i aconseguir la teva professió de futur. Els nostres cursos estan avalats per la Open University of Advanced Sciencies de Florida.

Llegir Més

Teràpia

Ataraxia és un valuós mètode d'avaluació de l'ésser humà en tots els seus aspectes, físic, emocional i mental. Vols aprendre a transfomar emocions, eliminar bloquejos que t'impedeixen aconseguir el que vols i descobrir, recuperar les teves capacitats innates?


Llegir Més

Productes

En aquest apartat podreu trobar totes les publicacions elaborades i publicades per Esther Francia, llibres, cd's que podreu obtenir com a material de suport i gaudi personal.

Llegir Més