Eines que utilitza Ataraxia

Estàs aquí: Inici Eines que utilitza Ataraxia

Teràpia regresiva

Mitjançant tècniques senzilles de relaxació profunda, en les quals s'adquireix un estat ampliat de consciència, la teràpia regressiva ens permet reviure el passat per poder assimilar i equilibrar les experiències traumàtiques que estan profundament gravades en el nostre inconscient i que encara segueixen condicionant el nostre comportament, relacions i actituds en el present.

Relaxació - Visualització creativa

Método a través de textos elaborados que permiten alcanzar la calma y reducir el estrés aportando un beneficio físico y mental al paciente. Al Mètode a través de textos elaborats que permeten aconseguir la calma i reduir l'estrès aportant un benefici físic i mental al pacient. En tractar-se de visualitzacions creatives li permeten al pacient alliberar i abordar temes personals d'una manera NO-traumàtica i sí productiva.

Esències de quars

Essències elaborades amb quars que són un element de gran ajuda com a reforç per realitzar la transformació d'emocions tals com a pors, ràbia, ansietat i sentiments de culpa que es duen a terme amb el Mètode Ataraxia.

Quars

Gemmes naturals que a través de la seva composició i la vibració que generen són un complement natural, ressona amb la nostra àrea física i complementa la teràpia amb el nostre pacient.

Simbologia

En el mètode Ataraxia utilitzem formes geométrica que combinades entre si d'una manera concreta, generen una vibració adequada a cada tractament.